A legfejlettebb technológiák

A kutatási és fejlesztési osztály gondoskodik arról, hogy a termékeket a legfinomabb osztályon, a szabadalmaztatott NatureFRESH hidegsajtolási™ technológiával és a szinergikus szuper-hatékony antioxidáns hidegen sajtolt növényi olajkeverékek (7 897 194 B2 számú USA szabadalom) eljárás segítségével dolgozzák fel.

A termék egy praktikus csomagolásban található teljes élelmiszer – természetes energia bomba. Kizárólag gyümölcsök, gyümölcs magvak és gyógynövények esszenciákat tartalmaz, előállítása során semmilyen vegyi anyagok nem használnak.

Amerikai szabadalom védi a cég által feltalált hidegen sajtolási eljárást amely bizonyítottan rendkívül magas antioxidáns és esszenciális zsír savakat végeredményez.

Szinergikus, szuper-hatékony antioxidáns, hidegen sajtolt növényi olajkeverék!
Az AXXA SO Plus termék előállításához több növényi olaj keverék előőállítását használjuk, és az ezen eljárással klészült termék ORAC értéke és E-vitamin tartalma jelentősen magasabb, mint amikor csak egy növény oljaát használjuk!
Forrás és bővebb infó: http://www.xlife-axxa.com/bilibok/about/hu.html

TUDOMÁNYOS TECHNOLÓGIÁK

TANÚSÍTVÁNNYOKKAL IGAZOLVA

  

Szabadalmaztatott NatureFRESH hidegsajtolási™ technológia.
MInden AXXA termék szabadalmaztatott NatureFRESH hidegsajtolási™ technológiával készűl! Ennek köszönhetően nincs durva kémiai hulladék és a vegyszermentes termék hosszabban tárolható.

Tudj meg többet, minden elkötelezettség nélkül, egy INGYENES regisztrációval a lenti ikonra kattintva!

Ha bármi kérdésed felmerülne, kérlek keress meg az alábbi elérhetőségeimen!

Baráti üdvözlettel,
Bilibok Árpád
+36 70 941 5864
arpad@wellnessteam.hu
Skype: aripata

vagy írj a Facebook-on