Szervusz – sok év után Üdvözlünk újra!

Borovi Szofi és Bilibok Árpád vagyunk, a régi Nikkenes csapatból, örülünk, hogy tovább kattintottál, és szeretnél többet megtudni erről a lehetőségről, amelybe mi is nem rég csöppentünk bele, és nagyon jónak találjuk, minden szempontból!

Az alábbi kis videóban röviden elmondjuk, hogy miről is van szó, kérünk kattints a videóra:

Köszönjük, hogy megnézted ezt a kis videót!

Feltételezzűk, hogy továbbra is érdekel téged is az egészségmegőrzés, vagy visszaszerzés, vagy akár a megelőzés, vagy szeretnél javítani, változtatni az egészségeden, sőt lehet, hogy pénzt is szeretnél keresni az egészségmegőrzéssel!

Ha ez így van, akkor várunk újra a csapatban!!!

Az következő levelet perceken megtalálod a postafiókodban, de előfordulhat, hogy az első levél a Spam-be megy, ezért kérünk, nézd meg a Spam mappádat is a levelező fiókodban, és engedélyezd a leveleket, vagy jelöld “Nem Spam”-nek a, sőt megköszönjük, ha visszaírsz egy pár sort, csak annyit, hogy megkaptad, és spamben landolt-e vagy sem! Köszönjük!

Kérünk, nézz szét az oldalon, nézz meg videókat, kövesd a hírleveleket, csinálj egy ingyenes regisztrációt, hogy mégtöbbet megtudhass, vagy jelentkezz egy élő webináriumra – természetesen mindent, minden elkötelezettség nélkül megtehetsz!

Ha bármi kérdésed felmerülne, kérlek keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén!

Baráti üdvözlettel, Bilibok Árpád
+36 20 3392520 arpad@wellnessteam.hu
Skype: aripata vagy írj a Facebook-on